Po dokončení úkolu jej označte jako DOKONČENÝ. Postupujte takto:

Otevřete úkol v Pipeline příležitostí nebo z obrazovky Úkoly > pak přejděte do dolní části okna a zaškrtněte políčko „Označit jako DOKONČENÉ“ a klikněte na tlačítko ULOŽIT.

Hotovo! Váš úkol je označen jako DOKONČENÝ.

Našli jste odpověď?