Svůj účet můžete zavřít na obrazovce předplatného.

Zde jsou důležité informace, které si, prosím, přečtěte než svůj účet zavřete:

  1. Všechna vaše data již nebudou přístupná, ztratíte všechna data.

  2. Ztratíte VIP mobilní číslo Lead Agent, nikdo vás už nebude moci kontaktovat na tomto mobilním čísle.

  3. Ztratíte všechny své webové stránky a formuláře

Vezměte prosím na vědomí, že pokud máte aktivní SMLOUVU, systém vám bude stále účtovat poplatky za zbývající měsíce do skončení smlouvy.



Našli jste odpověď?