Smlouvu nemůžete zrušit, přesto svůj účet můžete i nadále uzavřít, pokud si přejete. Systém vám bude účtovat poplatky za zbývající měsíce ve smlouvě.

Pokud chcete přejít na nižší verzi účtu Agent, je zapotřebí počkat na dokončení smlouvy.

Po ukončení své smlouvy si stále budete užívat nižších cen svého tarifu, ale smlouva bude z vašeho účtu ODSTRANĚNA a vy budete moci svůj účet upgradovat, downgradovat nebo zrušit bez jakýchkoli poplatků nebo penalizací.

Našli jste odpověď?