Když vaše smlouva skončí/vyprší, bude vašemu účtu účtována stejná cena, ale nebudete vázáni smlouvou. To znamená, že můžete upgradovat, downgradovat nebo uzavřít svůj účet bez jakýchkoli poplatků nebo penalizace, ale stále si budete užívat sníženou cenu smluvního tarifu.

Našli jste odpověď?